Amenajari case · Amenajari gradini

Amenajari gradina -Pavaj

Nu conteaza cat de mica e gradina, cu o imaginatie mare poti sa creezi un spatiu de gradina personalizat, care va arata foarte bine de la fereastra ta.

Pavajele din beton ne ofera o multitudine de solutii de amenajare, iar din focului creativitatii, vei scoate proiectantul din tine. Profitati de fiecare coltisor si partile care vi se par banale, se vor transforma in zone frumoase de gradina. Chiar si in cele mai mici spatii este posibil sa creem propria zona de terasa mica – loc perfect de relaxare.

This slideshow requires JavaScript.

 

Pietrele de gradina decorative sunt perfecte pentru amenajarea teritoriului in zonele de plantare. Se poate crea un interes in spatiile mici, cu pietre, stanci artificiale si jardiniere in diferite modele. În cazul în care spatiul pentru paturi de flori si frontiere este limitat, diferite dimensiuni de plantat sunt o modalitate foarte buna de iesi in evidenta prin aspect vizual.

This slideshow requires JavaScript.

Pavajul poate fi utilizat in moduri diferite pentru a ajuta la crearea unor caracteristici interesante, surprinzatoare, atat prin culori, cat si modele diferite. Se pot amesteca stiluri diferite pentru a se da un aspect excentric, care va bucura ochiul celui care priveste. Un pas important in alegerea pavajului, este alegerea tipului de pavaj si a culorii, pornind de la culoarea cladirii, a casei, cu care trebuie sa formeze un tablou complet si uniform.

Fiecare dintre noi trebuie sa priveasca pavajul ca un element necesar si util, dincolo de aspectul decorativ, pe care ni-l confera la prima vedere.

Bordurile sunt un element necesar in conturarea aleilor in gradina sau a pavajului pietonal. Delimitarile sunt in diverse forme, marimi si culori si se folosesc pentru gradini si spatii verzi amenajate.

This slideshow requires JavaScript.

 

Rigolele, sunt utile pentru scurgerea cu usurinta a apei in perioadele ploioase ale anului, dar pot fi si un element de design in tabloul de ansamblu al casei.

rigole vindem-ieftin.jpg

Pavajul este de grosimi diferite: 4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm si pentru pavaj pietonal de trafic, se folosesc toate grosimile, in functie de preferintele fiecaruia.

Pentru trafic mediu si greu, in pavarea de drumuri, sosele, diverse platforme, zone de parcare, statii de carburanti, sunt folosite pavele industriale, vibropresate, cu grosimi de la 6 cm, 8 cm, 10 cm. Dar rezistenta pavelelor nu este data de grosimea lor ci de compactarea si compozitia substratului.

Esti confuz si nehotarat in luarea celei mai bune decizii in privinta modelului si culorii pavelelor? Un consultant dedicat va fi cel mai bun indrumator al tau.

Suna si cumpara mai ieftin decat in depozite si in hypermarket-uri.

Economiseste 10% – 15% la necesarul tau!  http://vindem-ieftin.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s